Házimozi távirányító beszerzése

A házimozi szó hallatán még mindig gyakran valamiféle borzongás járja át a testünket. Mozi, ami otthon van? Régóta létezik a termékcsalád a magyar piacon is, de még mindig jóleső érzés kimondani, hogy „házimozi”. Valami nagyon komoly és nagy tudású dolgot sejtünk mögötte és igazából nem is tévedünk sokat. Sőt. A mai rendszerek mind látványban, mind pedig hangzásban kiváló élményt tudnak nyújtani, szinte olyat – sőt gyakran tényleg olyat – mintha valóban a moziba ülnénk.

Házimozi távirányító beszerzése

Képzeljük el azonban, hogy a moziba nem stimmel valami, gyenge a hang, vagy éppen megáll a filmvetítés, mi pedig tehetetlenül ülünk és meredünk az üres vászonra. Szörnyű, de még sokkal szörnyűbb, ha ez otthon történik és maradandónak bizonyul a károsodás. Szerencsére a legritkább esetben a rendszer a vétkes, több, mint valószínű, hogy a távirányító hibásodott meg, a márka által kínált távszabályzók azonban elég drágák, ha pedig régi a házimozi, lehet, hogy már nem is lehet kapni hozzá.

Ebben az esetben jönnek szóba az úgynevezett utángyártott házimozi távirányítók, melyeket feltudunk programozni és így a rendszerrel kompatibilisek lesznek, ráadásul árban jóval olcsóbbak, mint azok a készülékek, amelyeket kifejezetten a mi modellünkhöz kínálna a gyártó. Érdemes ezzel az alternatív megoldással élni, hiszen azonnal és olcsón élvezhetjük újra a házimozink által nyújtotta örömöket.

Webáruházunkban utángyártott házimozi távirányítók széles választéka található, használja a bal oldalon megtalálható menüt, vagy a fent megtalálható keresőt.