Hi-Fi távirányító

A jó öreg Hi-Fi tényleg jó öreg. Ma már a legtöbben neten hallgatunk zenét, és arra is csak homályosan emlékszünk, amikor az első darabok elkezdtek gyülekezni a nappalikban. Egyenesen Ausztriából és Németországból érkeztek, mivel nálunk még nem lehetett kapni, ahogy sok más egyebet sem.

Philips HTS3520 házimozi rendszer
Philips HTS3520 házimozi rendszer

Mindenesetre nem is kell ilyen messzire visszamennünk az időben, hogy egy szórakoztatóelektronikai darabot réginek nevezzünk, amivel együtt jár a meghibásodás lehetősége is, nem ritkán a távirányító teljes csődje. A Hi-Fi még működne, a házibulik düböröghetnének tovább, de az irányító régen rossz, csak úgy lehet kezelni a berendezést, ha odasétálunk a készülékhez és mi magunk intézzük a dolgokat.

Kenwood KRF-V4070D házimozi erősítő
Kenwood KRF-V4070D házimozi erősítő

Ebben az esetben biztosan eljött az ideje egy új távkapcsoló beszerzésének, de ez sem olyan egyszerű, mert ha valóban nem mai darab a HiFi, akkor nem fogunk hozzá kapni vezérlőt, maximum a gyártól tudunk rendelni méregdrágán, de ez nem biztos, hogy megéri. Szóba jöhet még az univerzális távszabályzó, de ebben az esetben ez is felesleges.

Denon AVR-1602 házimozi erősítő
Denon AVR-1602 házimozi erősítő

Megoldás azonban mindig van, ráadásul költséghatékony és jó. Lehet vásárolni utángyártott Hi-Fi távirányítót is, ami a mi régi modellünkkel is kompatibilis lesz, ráadásul mindezt a drága gyári ár töredékéért. Gyorsan és olcsón, és kezdődhetnek újra a régi bulik, amikor még nem kellett átcsörtetni a chipszes zacskókon és a sörös dobozokon, hogy felhangosítsuk kedvenc számainkat.

Onkyo DR-L50 DVD felvevő
Onkyo DR-L50 DVD felvevő

Webáruházunkban utángyártott Hi-Fi, erősítő, dvd lejátszó-felvevő és hifi torony távirányítók széles választéka található, használja a bal oldalon található navigációs menüt, vagy a fent megtalálható keresőt.

Utángyártott távirányító
Utángyártott távirányító