Hotel távirányító pótlása

A távirányító mindennapi életünk része lett, a legtöbb elektromos készüléket már távvezérléssel irányítjuk, ha egy háztartásban nélkülözhetetlen, gondoljunk bele, mi történik egy szállodával, vagy hotellal, ha távvezérlő nélkül marad. Könnyen születhetne az eseményről egy hollywoodi horror sztori, amely az apokalipszis témáját dolgozza fel a hotel és a távszabályzó kapcsolatára vetítve.

Hotel TV távirányító

Éppen ezért a Hotel távirányító, a távirányítók nagy családján belül egy külön kategória, ha úgy tetszik ezek a készülékek a távirányítók arisztokratái. Speciálisan a szállodák, panziók részére fejlesztetik, olyan gombokkal ellátva, mint PAY TV, rádió, internet stb. Ezeken a távirányítókon általában hangolni nem lehet, vagyis nem „okos” távirányítók a menübe lépés tiltva van, csak a kényelmi funkciók élnek, és amit a szálloda engedélyez.

Sajnos, mint minden más, ez is elromolhat, ami pedig elromolhat, elromlik, csak ebben az esetben kicsit nagyobb a baj, mintha az otthoni távkapcsoló mondja be az unalmast. Nem árt, ha van tartalékon, mivel nem konzumer termékről van szó, így ezeknek az ára jóval borsosabb, mint hagyományos társaiké.

Hotel televízió távszabályzó

Szerencsére a technológiai forradalmak korát éljük, így nem kell ragaszkodni a hivatalos gyári hotel televízió távirányítóhoz, jóval olcsóbb modellt is be tudunk szerezni, melynek ugyan nincsen „hat csillag” a hátulján, de ugyanazokat a funkciókat képes ellátni, mint prémium költséges testvére.

Designos utángyártott Hotel TV távirányítók széles választéka webáruházunkban: taviranyito.netlap.info/hotel-tv

Programozható hotel TV távirányító