TV távirányító pótlása

Tönkrement! Sikoltunk fel olykor és nézünk ijedten a tévére, holott az esetek 99 százalékában nem a tévé ment tönkre, csak a távirányító hibásodott meg valamiért. A tévé távirányítójában van valami misztérium, nem véletlenül nyúl Hollywood is gyakran a témához. A filmekben ilyenkor a távirányítók különleges képességekkel lesznek felruházva, meg lehet például állítani az időt vagy a saját életünkben tudunk előre-hátra ugrálni.

Univerzális távirányító

A mindennapok távirányítói ilyet sajnos (vagy inkább szerencsére) nem tudnak, de mégis van bennünk valami megnyugtató, olyan mintha kézben tudnánk tartani a dolgokat, mintha irányításunk alatt tudhatnánk a környezetünket, fontos tehát, hogy milyen távirányítót is vásárolunk, ha a régi esetleg felmondta a szolgálatot.

A távszabályzó egy kicsit kifejez bennünket és az sem mindegy, hogy mit veszünk oly sokszor a kezünkbe. Meg is érkeztünk az ergonómiához, vagyis ahhoz, hogy mennyire kényelmes is az a bizonyos távirányító, milyen a gombok elhelyezkedése, könnyedén elérhetünk-e rajta bármit egy kézzel.

Vagy a tévé készülékünkkel kompatibilis távirányító vásárolunk vagy univerzálisat. Érdemes elgondolkodni az utóbbin is, hiszen ebben az esetben egy eszközzel nem csak a tévénket tudjuk kezelni, de egyéb szórakoztatóelektronikai készülékeinket is irányítani tudjuk. A mai modellek már „taníthatók”, ha úgy tetszik okostávirányítók, így be tudjuk állítani, hogy pontosan, mit is irányítsanak, és hogy a gombok, milyen funkciókat hívjanak életre. Szerencsére esetükben is igaz a bőséges választék, mind a tudás, mind a külcsín tekintetében.

Webáruházunk széles választékának köszönhetően bizonyára megtalálja a keresett távirányítót.

Olcsó univerzális távirányító itt: taviranyito.netlap.info/product/vivanco-ur-89-8in1-univerzalis-taviranyito/